Meniu

Companie

DESPRE NOI

MEGASTOL ENERGY se distinge ca o companie cu capital exclusiv romanesc, fiind unicul distribuitor al brandului BENITO URBAN in Romania, oferind o gama completa de produse pentru mobilier urban, locuri de joaca, echipamente sportive si iluminat public.

Experienta noastra pe piata specializata este reflectata printr-un portofoliu diversificat ce cuprinde mobilier urban de inalta calitate, inclusiv banci din lemn tropical sau beton, variante inteligente, cosuri de gunoi pentru colectare selectiva, jardiniere elegante, stalpi de delimitare si restrictionare, scrumiere practice, pergole cu rame pentru copaci si mese pentru sah. In sfera locurilor de joaca, oferim leagane, tobogane, carusele, tiroliane si suprafete din tartan.

De asemenea, furnizam echipamente sportive, dispozitive de fitness, articole pentru skate si ne mandrim cu servicii complete: proiectare, consultanta, ofertare, executie si mentenanta pentru amenajari exterioare, inclusiv parcuri, spatii verzi, terenuri sportive si locuri de joaca pentru copii. 

Prin promovarea produselor BENITO in Romania, ne asiguram ca acestea reflecta standardele de calitate, sustenabilitate si grija fata de mediu. Ne propunem sa folosim materiale durabile si estetic placute pentru a construi medii exterioare durabile si frumoase.

Avantaje

La MEGASTOL ENERGY, consideram clientii nostri mai mult decat niste parteneri. Colaboram pentru a dezvolta proiecte remarcabile, integrate perfect in peisajul arhitectural contemporan. Echipa noastra calificata si dinamica este structurata in doua directii principale: proiectare si montaj, oferind asistenta constanta in implementarea celor mai indraznete proiecte din domeniu.

Compania noastra, MEGASTOL ENERGY, este mandra detinatoare a certificarilor ISO 9001 si ISO 14001, oferind astfel o garantie suplimentara a calitatii ireprosabile a produselor si serviciilor noastre.

"Calitatea nu este niciodata un accident, ci rezultatul efortului inteligent." - John Ruskin

Istoric

Am inceput in anul 2016 in Bucuresti din dorinta de a aduce un plus pe piata de profil din Romania. Obiectivul nostru a fost de la inceput sa oferim partenerilor nostri solutii complete si de calitate. De la an la an, a existat o dezvoltare continua si consecventa ajungand in prezent sa fim unii dintre jucatorii importanti in plan national. Acesta a fost motivul pentru care am cooptat in echipa noastra cei mai buni si dedicati profesionisti. Munca si viziunea lor a fost transpusa in cele mai indraznete  proiecte de amenajari urbane, care au transformat in totalitate imaginea parcurilor si spatiilor de joaca. La momentul actual, avem o retea  de partneri, bine pusa la punct si asta ne ajuta sa putem onora in timp utile comenzile lansate de clientii nostrii. 

REUSIM DOAR IMPREUNA este sloganul nostru si un argument puternic pentru a merge mai departe.

/
Close
Megastol
Megastol
Luni-Vineri: 09-18
Megastol
Salut! Cu ce te putem ajuta?
21:29
Whatsapp