Meniu

Termeni & Conditii

Odata ce accesati si navigati pe acest website, sunteti de acord sa respectati si sa acceptati politica de confidentialitate si urmatorii termeni si conditii de utilizare, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Site-ul publicat pe domeniul www.megastolenergy.com (denumit in continuare Megastol Energy) este proprietatea MEGASTOL ENERGY SRL cu sediul in strada Sos. Virtutii, Nr. 19D, Etaj 5, Sector 6, Bucuresti, Cod Fiscal RO36115257, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J40/7279/2016.

1. Continutul website-ului si Drepturile de proprietate intelectuala asupra acestuia: Textele, imaginile precum si celelalte elemente prezente pe website sunt furnizate doar cu scop informativ si pentru uz personal al vizitatorilor/utilizatorilor si NU pot fi reproduse, copiate, transmise, distribuite sau republicate in vreun fel fara un acord scris din partea titularului, Megastol Energy. Intregul continut, conceptia grafica, materialele foto, video, textele si toate elementele componente ale acestui proiect web sunt proprietatea Megastol Energy si sunt protejate prin Legea Drepturilor de Autor.

2. Responsabilitate: Desi ne straduim in permanenta sa mentinem continutul cat mai actualizat, ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, declinand orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite in urma accesarii website-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul website-ului catre calculatoarele vizitatorilor/utilizatorilor. In alta ordine de idei, Megastol Energy NU poate fi considerata responsabila in nici o situatie particulara directa sau indirecta pentru daune produse prin accesarea acestui website si nici pentru acuratetea informatiilor furnizate.

3. Securitate: Prin accesarea acestui website, vizitatorii/utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactiveze, eludeze sau interfereze in niciun fel cu elementele de securitate ale prezentului website, precum si sa nu intreprinda niciun alt tip de actiuni ce ar putea aduce daune sau prejudicii Megastol Energy. In aceasta situatie, acestia vor accepta sa despagubeasca eventualele daune raportate, pentru toate situatiile sus mentionate.

4. Alte informatii: In cazul in care vi se vor solicita informatii cu caracter personal, acestea vor avea ca scop identificarea dvs pentru a va putea contacta sau facilita comunicarea cu dvs. Aceste informatii vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. Megastol Energy va pastra confidentialitatea acestor informatii conform legislatiei aplicabile.

Consideram asadar ca odata cu accesarea acestui website, ati acceptat fara nicio rezerva toate cele sus mentionate si le veti respecta.

In cazul in care exista intrebari, nelamuriri sau situatii particulare referitoare la accesarea si navigarea in conditii optime a acestui website, va invitam sa ne contactati.

Va multumim!

Close
Megastol
Megastol
Luni-Vineri: 09-18
Megastol
Salut! Cu ce te putem ajuta?
22:25
Whatsapp