Meniu

Proiecte

Cu o experiență solidă în proiectarea și producția de mobilier urban inovator, compania noastră se remarcă prin proiecte distinctive ce cuprind locuri de joacă interactive, skate park-uri dinamic concepute și zone de fitness atrăgătoare. Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru pentru calitate, durabilitate și integrare armonioasă în mediul urban, contribuind la crearea spațiilor publice funcționale și estetice.

Mobilier urban

Cu o abordare creativă și funcțională în designul urban, firma noastră se specializează în producția și instalarea de mobilier urban diversificat, inclusiv bănci confortabile, plăci de orientare tactilă, spații de recreere și sisteme moderne de gestionare a deșeurilor.

Fiecare piesă de mobilier este proiectată pentru a îmbunătăți experiența comunității în spațiile publice, aducând confort, utilitate și estetică în mediul urban, și contribuind la crearea unor orașe mai plăcute și funcționale.

Vezi proiecte

Locuri de joaca pentru Copii

Cu o pasiune pentru dezvoltarea spațiilor de joacă sigure și captivante pentru cei mici, firma noastră se remarcă prin proiectarea și construcția de locuri de joacă pentru copii în mediul urban.

De la structuri de joacă creative și pline de culoare la elemente de divertisment interactiv, fiecare loc de joacă este conceput pentru a stimula imaginația și dezvoltarea fizică a copiilor, oferind un mediu sigur și atrăgător pentru explorare și socializare în aer liber.

Vezi proiecte

Mobilitate

Cu o experiență solidă în domeniul mobilității urbane, compania noastră oferă soluții avansate de control acces pentru zone pietonale, inclusiv bolarzi automați, ce contribuie la gestionarea eficientă a fluxurilor de persoane în medii urbane aglomerate.

De la sistemele de bolarzi automați la soluții inteligente bazate pe tehnologie, fiecare proiect reprezentativ subliniază angajamentul nostru pentru securitate, eficiență și facilitarea mobilității în spațiile publice.

Vezi proiecte

Echipamente Sportive

Cu o viziune dedicată sănătății și bunăstării în mediul urban, firma noastră este lider în proiectarea și instalarea de echipamente fitness în parcuri și spații publice.

De la aparate de exerciții multifuncționale la zone de antrenament în aer liber, fiecare echipament este conceput pentru a încuraja un stil de viață activ și sănătos, integrându-se armonios în peisajul urban și oferind oportunități accesibile pentru activități fizice variate.

Vezi proiecte

Iluminat

Cu o abordare inovatoare în domeniul iluminatului urban, firma noastră dezvoltă și implementează proiecte complexe de iluminare stradală, iluminare pentru pasaje și poduri, oferind soluții eficiente și estetice pentru îmbunătățirea experienței de navigare în mediul urban.

De la tehnologii avansate LED la sisteme de iluminare inteligentă, fiecare proiect reprezentativ subliniază angajamentul nostru pentru crearea unor spații publice sigure, confortabile și estetice.

Vezi proiecte
Close
Megastol
Megastol
Luni-Vineri: 09-18
Megastol
Salut! Cu ce te putem ajuta?
22:03
Whatsapp